Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Tagliatelle met paddenstoelen

Aantal personen: 4

Ingrediënten

200 gr kastanjechampignons
150 gr shii-take
150 gr oesterzwammen
3 bosuitjes
2 teentjes knoflook
2 eetl olijfolie
1,5 dl witte wijn
½ theel saffraanpoeder
mespuntje cayennepeper
2,5 dl kookroom
versgemalen peper en zout
400 gr tagliatelle
50 gr geraspte parmezaanse kaas

Bereiden

Borstel de paddenstoelen of veeg ze schoon met keukenpapier.
Snijd ze in plakjes of reepjes.
Snijd de bosuitjes in smalle ringetjes en houd wat loof apart.
Pel de teentjes knoflook en hak ze fijn. Verhit de olijfolie en bak de paddenstoelen, bosui en knoflook 3 minuten.
Voeg de witte wijn, saffraan, cayennepeper en kookroom toe en laat de saus op een lage stand iets indikken.
Voeg peper en zout naar smaak toe.
Kook intussen de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
Schep de afgegoten tagliatelle door de saus en serveer het gerecht in kommen of diepe borden, bestrooid met loof van de bosui en parmazaanse kaas.

Bereidingstijd: 25 minuten

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Rijstnoedels met sperziebonen en pindas
Schorseneren in wit- of blond abdijbier
Hartige taart met spruitjes, kaas en eieren
Hete bliksem met noten en quorn
Wrap met raapsteeltjes en geitenkaas

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes